Image holder

Project Description

Client:   Not disclosed
Location:   Bayswater, Victoria
Surface Area:  
Year Completed:   2020
Office fit-out works - new staff kitchenette and meals area, plus high gloss custom epoxy floor coating.

The Challenges

Project: Staff kitchen and meals area, with high gloss epoxy floors

Client Brief:

The client wished to refurbish the staff meals area with a new kitchen and modern look, along with polished concrete epoxy floor finishes to the entry, corridor, lounge and meals areas.

Scope of Works:

  • New staff kitchen;
  • Meals area – high gloss epoxy floor;
  • Lounge area – high gloss epoxy floor;
  • Entry/corridor – high gloss epoxy floor.

Outcomes:

The project was delivered during a difficult period of 2020 in between various stages of the COVID-19 restrictions. The resulting new staff kitchen, lounge and entry was designed with modern aethetics and materials in mind. The polished concrete floor, finished with a hard wearing, high gloss epoxy coating, created an impressive look and feel to the entire premises. A great outcome.